MáSzínház – Tünet Együttes: Határtalan

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

MáSzínház – Tünet Együttes: Határtalan

2019.06.12. @ 16:30 - 17:30

Lehunyom a szemem. Beszívom a levegőt. Hallom, ahogy dobban a szívem. Érzem ahogy cseppen az izzadság a homlokomról. Kifújom a levegőt. Sötét van. Tapintható a pulzusom. Mindent érzékelek. Aztán már nem hallom, nem látom, nem értem, nem érzem, csak egyszerűen ÉLEK…

A MáSzínház és a Tünet Együttes találkozásából létrejövő kísérleti előadás egy 10 hónapos fizikai színházi műhelymunka eredménye, amely során a MáSzínház szakembere, Bakonyvári Krisztina drámapedagógus a Tünet Együttes szakemberivel, Papp Évával, Szász Dániellel és Valcz Péterrel dolgozott együtt, akik először alkottak speciális környezetben, ahol az együttesben felhalmozott tudást, tapasztalatot és módszert MÁSképpen használhatták. A drámapegagógia, a gyógypedagógia és a tánc összeéréséből létrejövő előadásban a fogyatékossággal élő fiatalok a mozdulat nyelvén mesélnek a határaikkal való küzdelmeikről és a határtalanság eufórikus élményéről.

Az előadás 60 perc szünet nélkül, amelyet egy 30 perces szakmai beszélgetés követ az alkotókkal. Az előadást 15 éves kor felett ajánljuk.

Az előadás kezdési ideje: 16:30
Helyszíne: Jurányi Ház-Tünet terem

Alkotók: Bakos Éva, Demeter Orsolya, Halmágyi Gábor, Havas Balázs, Kerekes Dóra, Lukács Ágnes, Nyitrai Gergely, Szakály László, Szederkényi Sámuel, Terhes Hanna, Trieb Richárd

Konzulens: Papp Éva, Szász Dániel, Valcz Péter

Rendező munkatársa: Jobbágy Bernadett

Rendező: Bakonyvári Krisztina

Az előadás a Nemzeti Tehetség Program, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával jött létre.

Részletek

Dátum:
2019.06.12.
Időpont:
16:30 - 17:30
Esemény címkék:
,

Helyszín

Jurányi Ház
Jurányi utca 1-3.
Budapest, Magyarország
+ Google Térkép