SECRET DANCES project

This is a VIDEO selfie project. The seed of inspiration was coming from Eleanor Bauer: one of her facebook post triggered my curiousity and imagination to start this ongoing capturing of moments with a certain potential.

Dancing anywhere and anytime, just because dancing is fun. Also these short moving images work as time capsules, containing the energy and mood of the single present moments which are continuously passing. Without overthink them, they bear the subconscious meaning of composition and motion. For these videos somehow volition doesn’t work. They born from a suddenly opening space in the time – in moments where the potential is there.

Since 2019

 

o O o

 

Ez egy VIDEÓ szelfi projekt. Az inspiráció magja Eleanor Bauertől származik, akinek egy korábbi facebook bejegyzése indította el a képzeletem és kíváncsiságom, hogy elkezdjem ezeknek a bizonyos szempontból különleges potenciállal bíró pillanatoknak a rögzítését.

Táncolni bárhol és bármikor, csak mert táncolni öröm. Ezek a rövid mozgóképek egyben időkapszulaként is működnek, magukban hordozva a jelen múlásának folyamatából kiragadott pillanatok hangulatát és energiáját. Különösebb túlgondolás nélkül bennük van a kompozíció és a mozdulatok tudattalan jelentése. Az akarat ezeknél a videóknál valahogy nem működik. Az idő hirtelen megnyíló teréből születnek – olyan pillanatokban, melyekben ott a lehetőség.

2019 óta

 

Info

Category:
Date: